Kyle Walker säger att Three Lions inte kommer att göra det lätt för Kylian Mbappe i VM-kvartsfinalen

Kyle Walker säger att Three Lions inte kommer att göra det lätt för Kylian Mbappe i VM-kvartsfinalen

På lördag möter England Frankrike i VM-kvartsfinalen i Qatar. Kylian Mbappe, Frankrikes nyckelspelare, har varit känd för att vara en svår motståndare, men Kyle Walker har planerat strategier för att stoppa honom. I onsdags anslöt sig Mbappe till det franska laget för att träna. Se och spela på fotboll live =>

Englands försvarare Kyle Walker säger att han inte kommer att låta Frankrikes stjärna Kylian Mbappe hindra honom från att vinna ett VM när de två gör sig redo att möta varandra i lördagens kvartsfinal.

Efter ett enskilt återhämtningspass på tisdagen återförenades Mbappe med det franska laget för full träning på onsdagen. Den 21-årige anfallaren leder för närvarande racet om Guldbaggen med fem mål på fyra matcher.

Walker har hyllats som Englands svar på Mbappe och 32-åringen säger att han inte kommer att göra det lätt för honom. ”jag kommer inte rulla ut den röda mattan åt Mbappe”

I onsdags sa Walker till journalister att han tror att Englands match inte är mot Mbappe specifikt, utan snarare mot hela det franska laget.

”Vi förstår att han är en stark spelare som spelar bra, men vi ska inte göra det lätt för honom genom att ge honom en fördel.”

”Jag representerar mitt land i kvartsfinalen i ett VM. Det är vinna eller åka hem, och han kommer inte att stå i vägen för att jag ska vinna ett VM för mitt land.”

Glöm inte Giroud, Dembele och Griezmann

I sina fyra matcher mot Mbappe mötte Walkers relativt lilla lag Manchester City Paris Saint-Germain i Champions League. Se och spela på fotboll live =>

Av de fyra gånger de möttes vann City tre gånger medan Mbappé bara gjorde ett mål i det senaste mötet. Även om han lyckades göra ett kvitteringsmål vann The Premier League-mästarna ändå med 2-1.

”När man möter PSG i Champions League när man spelar för Man City kan man inte bara fokusera på Mbappe”, tillade Walker. ”Jag tror att det kommer att bli likadant på lördag.”

”Han är en utmärkt spelare, men vi får inte underskatta deras lag som helhet. [De har] spelare som har vunnit stora titlar, vunnit VM”

”Det är ingen hemlighet att Mbappe är en fantastisk spelare och det är därför alla alltid frågar om honom.”

Olivier Giroud, Ousmane Dembele och Antoine Griezmann är alla extremt begåvade spelare som kan orsaka problem för alla motståndarlag.” ”Olivier Giroud, Ousmane Dembele och Antoine Griezmann är alla extremt begåvade spelare som kan orsaka problem för alla motståndarlag.”

Walker: Mane var förmodligen den svåraste motståndaren jag har haft

När Walker fick frågan om den tuffaste motståndaren han någonsin spelat mot svarade han att det var den tidigare Liverpool-anfallaren Sadio Mane. Han noterade att Mane inte bara är obeveklig när han har bollen, utan även när han försöker vinna tillbaka den. Se och spela på fotboll live =>

Högerbacken tillade: ”Mbappe är en fantastisk spelare, även om jag aldrig fick chansen att spela mot honom en mot en.”

”Av de tre skulle jag säga Sadio Mane eftersom han aldrig ger dig en lugn stund på bollen. Självklart är de alla fantastiska försvarare, men Mane försvarar nog mer än han anfaller.”

Kyle Walker ingår i den England VM-truppen och hans chanser att bli bästa målskytt i VM 2022 är ganska Liten. Vem vinner VM 2022? England har goda chanser att vinna VM 2022 enligt oddset på fotbolls-VM 2022 vinnare!. Chans att vinna 1 miljon varje dag här =>

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply