Klopp utesluter värvning av Gareth Bale

Klopp utesluter värvning av Gareth Bale

Ingen Gareth Bale till Liverpool

Spelaren som har en och en halv fot utanför Real Madrid har kopplats ihop med en återkomst till Premier League. Jurgen Klopp har dock gjort klart att Liverpool inte kommer ge sig in i jakten på walesaren.

Gareth Bale är en spelare det ständigt pratas om. Speciellt under det senaste året då relationen med Zinedine Zidane inte ser ut att vara den bästa. Walesaren sägs ha gjort sin sista match i Real Madrid då man spelade mot Arsenal för ett par dagar sen och enligt rykten ska en flytt till Kina vara det som ligger närmst i skrivande stund. Det har dock även pratats om en återkomst till de brittiska öarna och Premier League där lag som Manchester United, Tottenham och Liverpool kopplats ihop med en värvning av Bale. Nu säger dock Jurgen Klopp att The Reds inte tänker ge sig in i jakten för att värva superstjärnan.

– Bale tillhör Real Madrid och skulle han lämna klubben är han en spelare som är alldeles för dyr för Liverpool. Bale är en stor spelare som jag gillar väldigt mycket. Det handlar dock inte om enskilda spelare, det handlar att skapa ett lag och ett lag är inte en samling av individuella spelare, man måste jobba som ett lag, säger Klopp till Sky Sports när han fick frågan om att värva Bale.

SE ÄVEN: Manchester United detaljer från Milinkovic-Savic

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply