Uppgifter: Liverpool har lagt bud på Coutinho

Uppgifter: Liverpool har lagt bud på Coutinho

Coutinho tillbaka till Liverpool?

Brassen ska enligt uppgifter kunna återvända till Anfield efter ett och ett halvt år i FC Barcelona.

Redan efter ett år började det pratas om att Philippe Coutinho kunde återvända till Liverpool efter att inte ha anpassat sig till FC Barcelona. Brassen stannade dock och totalt har det blivit 18 månader på Camp Nou. Nu kommer det nya rykten kring spelarens framtid och då Barca värvat Antoine Griezmann kommer en flytt för Coutinho allt närmre.

Det är italienska Calciomercato som rapporterar om att The Reds vill ha tillbaka Coutinho, som själv ska vara positivt till en återkomst till Premier League. Enligt siten ska Liverpool vilja låna in stjärnan under de kommande två åren samt ha en köpoption på 88 miljoner pund för att köpa loss Coutinho.

Barcelona sägs dock vilja sälja den före detta Inter-spelaren direkt då man vill hämta tillbaka Neymar efter att brassen spenderat två år i Paris Saint-Germain.

Coutinhos agent Kia Joorabchian sa under söndagen att Barcelona gett olika signaler kring spelarens framtid.

– Presidenten var tydlig: han har ingen intention att sälja spelaren, till någon klubb. Utifrån det, och av respekt för Barcelonas beslut att behålla honom, har vi valt att inte titta på marknaden för vår spelare och vi har inte erbjudit spelaren till andra klubbar. Men har fått veta, och det är ett faktum, att Andre Cury (teknik sekreterare för Barcelona i Sydamerica) säger helt andra saker. Andre Cury pushar för att Coutinho ska inkluderas i affären för Neymar, sa  i går.

Coutinho har kontrakt med FC Barcelona till och med sommaren 2023.

SE ÄVEN: Uppgifter: FC Barcelona frågar om Victor Nilsson Lindelöf

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply