AIK Maribor TV kanal: vilken kanal visar AIK NK Maribor på TV?

AIK Maribor TV kanal: vilken kanal visar AIK NK Maribor på TV?

AIK Maribor TV kanal – så ser du matchen på TV!

AIK Maribor TV kanal? AIK Maribor TV – vilken kanal visar AIK Maribor på TV? AIK Maribor vilken kanal? Se AIK – Maribor live online! AIK Maribor TV kanal och vilken kanal? Vilken kanal sänder AIK – Maribor fotboll på TV? Se AIK – Maribor på TV? I denna artikel hittar du allt som gäller AIK mot Maribor. Gnaget förlorade det första mötet mot Maribor och nu frågan är om man lyckas vända till vinst i returen på Friends Arena. Se matchen live här =>

AIK Maribor TV kanal: vilken kanal visar AIK NK Maribor på TV?

Odds AIK Maribor 1X21X2
2.003.503.80
   
Odds AIK Maribor 1X, 12 & X21X12X2
1.241.281.78
Hämta din bonus hos Betsson =>
JA NEJ
Odds båda lagen gör mål (BLGM):1.921.81
Ö 2,5 mål U 2,5 mål
Odds Över/Under 2,5 mål:2.121.67

AIK – Maribor TV kanal & odds – vem vinner enligt oddsen?

AIK Maribor TV kanal? Den allsvenska säsongen 2018 slutade för Gnagets del med guld. AIK kvalar därför denna säsong till Champions League och nu har man, efter om och men, lyckats ta sig till den andra kvalomgången. Detta efter att man vann returen mot Ararat med 3-1 efter att ha förlorat bortamatchen med 2-1. Det var nära att Solna-laget inte tog sig vidare men några fina minuter av Henok Goitom skickade Gnaget vidare. Det första mötet mot Maribor slutade även det med förlust med 2-1. Nu ska Gnaget försöka vinna matchen på hemmaplan, något som inte kommer bli lätt.

AIK är inte ett målrikt lag och har denna säsong i Allsvenskan endast gjort över två mål i två matcher. Man gjorde det även i returen mot Ararat och i mötet med Maribor är det viktigt att man får bollen i nät. Annars kan det det bli svårt för Solna-laget att gå vidare. Henok Goitom verkar dock ha kommit i form då han stod för två mål senast och anfallaren bör vara på topp även i detta dubbelmöte för att AIK ska gå vidare. Den första matchen mellan AIK och Maribor spelades den 24 juli med avspark klockan 20:15. Returen spelas 31 juli med start 19:00. Se matchen live här =>

Vilken kanal visar AIK NK Maribor på TV?

AIK Maribor vilken kanal? Vilken kanal visar AIK – Maribor? Viaplay

AIK Maribor vilken kanal? AIK Maribor TV kanal? AIK Maribor på TV idag? Det är nu AIKs äventyr i Champions League-kvalet drar igång. Det är en lång väg att vandra till gruppspelet men det är långt ifrån omöjligt för Gnaget att ta sig till huvudturneringen. Malmö FF har gjort det vid två tillfällen tidigare och nu återstår det att se om AIK kan göra samma bedrift och spela i Europa. Förutom att spela stora matcher innebär det även en otrolig summa pengar som de deltagande klubbarna får.

Totalt är det åtta matcher för AIK innan kan eventuellt kommer att spela i ett Champions League-gruppspel. Skulle AIK ta sig vidare från den första gången får man en andra chans till spel i Europa. Då handlar det dock om Europa League. Skulle man förlora i den andra omgången går man in i tredje kvalomgången för Europa League. Förlorar man i tredje kvalomgången i CL går man till playoff i EL och förlorar man i playoff till CL går man direkt till gruppspelet i Europa League. Vi har nu samlat ihop all information om vilken kanal som visar AIK – Maribor matchen på TV.

Vill du ha de bästa oddsen på matchen mellan AIK och Maribor? Då är det Leo Vegas och Mobilebet som är bäst för er. Maribor (3.80) och AIK (2.00) visar att det är Maribor som är favoriter att vinna den första matchen men man ska inte underskatta Gnaget som har ett bra försvar

AIK – Maribor på TV – matchen spelas på Friends Arena den 31 juli 2019 kl. 19:00

AIK Maribor vilken kanal? AIK Maribor TV kanal? Vilken kanal sänds AIK Maribor på? De båda lagen har trupper och startelvor som är väldigt bra. Det hela kommer med största sannolikhet att avgöras på detaljer.

AIK Maribor vilken kanal – vem visar matchen? Viaplay

AIK Maribor vilken kanal? AIK mot Maribor i Champions League på TV? Vill ni se matchen på TV? Då är det alltså Viaplay som gäller. Det är de som har Champions Leagues TV rättigheter till denna match.

Se AIK Maribor på TV: Viaplay direktsänder matchen som enda TV-kanal!

AIK Maribor vilken kanal? Vilken kanal sänds Maribors match mot AIK på? Så här ser matchdatum, speltider, TV-tider och TV kanaler för AIK – Maribor 2019. Här kan du se matchdatum, speltid, kanal, stream för AIK Maribor på Friends Arena.

Kanal 6 AIK Maribor? Det finns endast ett ställe där du kan se matchen. Det är Viaplay som visar det och det är på streamingtjänsten Viaplay som gäller. Se matchen här!

AIK Maribor på TV

AIK Maribor TV kanal, odds & speltips

Speltips AIK Maribor? Om du tycker om odds och vill spela på online betting på denna matcher för att tippa på vem som vinner Champions League finns det flera fina odds på de mest populära marknaderna. Vill spela med hjärtat så bör du använda dig av riskfria spel eller free bets så du får tillbaka pengarna ifall ditt lag inte kommer att stå som vinnare.

För dig som kommer att kolla och tippa på AIK Maribor matchen så finns de bästa oddsbonusarna från svenska spelbolag som är de bästa betting sidor. Se även odds vinnare Champions League, Champions League odds, odds tips Champions League och Champions League erbjudanden.

AIK – Maribor resultat, tidigare möten & statistik

Innan du bettar och spelar på matchen har vi tagit fram statistik för AIK. Som ni ser är AIK ett målsnålt lag, både bakåt och framåt. därför kommer dubbelmötet troligtvis att avgöras på uddamål. Vi har nu tagit fram de tio senaste resultaten för Gnaget i Allsvenskan. Nedan kommer vi därför att att uppdatera dig med de senaste matcherna på AIK – Maribor från bland annat hos Unibet, bet365 och Betsafe som är de spelbolag som erbjuder mest för pengarna på matchen.

DatumHemmalagBortalagResultat
2019-07-13AIKIF Elfsborg3 : 0
2019-07-06Kalmar FFAIK0 : 1
2019-06-30AIKMalmö FF0 : 0
2019-06-25AIKIFK Norrköping0 : 2
2019-06-19AIKHäcken1 : 1
2019-02-06AIKHammarby2 : 0
2019-05-24SundsvallAIK1 : 1
2019-05-20AIKFalkenberg2 : 0
2019-05-15HelsingborgAIK1 : 3
2019-12-05DjurgårdenAIK0 : 2
2019-04-05AIKAFC Eskilstuna2 : 1

Vilken kanal visar AIK Maribor

AIK Maribor TV kanal, TV-tider, stream, arena m.m

Vem har rättigheterna till AIK – Maribor? Här får du svar på några av de vanligaste frågorna inför AIK – Maribor på TV, TV-kanal, stream, datum och tider.

AIK – Maribor kanal & arena

Var spelas AIK – Maribor matchen? AIK – Maribor kommer att spelas på Friends Arena i Solna.

AIK – Maribor TV kanal & matchdatum

När spelas AIK – Maribor matchen? AIK – Maribor ska spelas den 31 juli 2019.

AIK – Maribor på TV & speltid
Vilken tid spelas AIK – Maribor matchen? AIK – Maribor sparkas igång kl. 19:00. bet365 och Unibet är normalt två betting sidor med live stream och streaming sidor där man brukar att se och spela på fotboll.

AIK Maribor på TV och stream 2019

AIK Maribor stream? För dig som vill se AIK Maribor på TV gratis så rekommenderar vi se Champions League gratis online och streama Champions league live stream gratis. Du hittar även mer info om AIK Maribor på TV gratisChampions League streaming gratis och se Champions League gratis på TV!

Du hittar även mer info om AIK stream.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply