Klart: Hunt lämnar Reading

bet365

Reading åkte ur Premier League som nykomlingar och ska bygga om truppen inför nästa år i the Championship. Någon som inte kommer att vara med på den resan är anfallaren Noel Hunt.

Hunt som har ryktats vara på väg till Brighton lämnar nämligen klubben efter fem säsonger har ett utgående kontrakt som enligt spelaren själv, inte kommer att förnyas.

Hunt skrev ett avskedstal på Twitter: ”Jag skulle personligen vilja tacka Nigel (Adkins), Andy (Crosby) och hela ledarstaben i Reading FC, speciellt Sir John Madejski för de fem unberbara åren jag spenderade i den här underbara klubben.”

”Den senaste veckan var väldigt känslofull för mig och jag skulle vilja ta den här minuten att säga tack till Readings fans. Ni har inte varit annat än fantastiska sedan jag kom för fem år sedan och för det tackar jag er innerligt.”

”Vi har haft våra upp och nedgångar den här tiden men vi hade dem tillsammans inte bara som spelare och fans utan som människor och vänner tillsammans.”

”Jag är helt säker på att Reading FC kommer studsa tillbaka till högsta divisionen med de enastående människorna som finns i klubben.”

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply