Kacaniklic matchhjälte när Fulham besegrade West Brom

Dagens tidiga Premier League-möte på ett soligt Hawthorns, kändes till en början som ett riktigt sömnpiller. Man började undra huruvida matchen 22 mannar var bakfulla från gårdagens nyårsfirande, eller bara helt hade tappat stinget. – Misstänker en blandning av det.
Men strax innan halvtidsvilan så nyktrade matchen till. I den 38:e minuten tjongade Dimitar Berbatov upp en långboll längs högerkanten. Denna togs emot på ett säkert sätt av Ashkan Dejagah, som tog med sig den framåt, tittade in i straffområdet och slår in den. Inuti boxen finner han just Berbatov, som på ett elegant ”Berbatov-vis”, lätt styr in den till 1-0.

Nu låg matchen som upplagd för succé, vilket skulle visa sig tidigt in i den andra halvleken.
I matchens 49:e minut så blev det dags för West Brom att kvittera. Billy Jones fann en fri Lukaku, strax framför Fulhams mållinje – bredvid en grundlurad David Stockdale. Vilket ledde till att det 19-åriga Chelsea-lånet, utan några som helst problem kunde peta in 1-1, för hemmalaget.

Matchen fortsatte i samma höga tempo och trots att många Fulham-spelare försökte övertyga domarteamet om att Lukakus mål var offside, så valde dem att stå fast vid sitt beslut.
I den 58:e minuten var det dags igen. Via en läcker passning från Georgios Karagounis, kunde svenske Alexander Kacaniklic, lura upp Ben Foster och två West Brom-backar på läktarna och rulla in matchens slutresultat – 2-1 till Fulham.