Juventus visade hög klass

Juventus gick ut och visade att man bestämmer på sin hemmaarena. I början så körde Turin-laget fullkomligt över stackars Atalanta som inte hade mycket att sätta emot. Mirko Vucinic gav ”den gamla damen” ledningen tidigt i matchen. Efter 2 minuter spelade sprang montegrinen sig fri, och placerade bollen i bottre hörnet. 1-0. Atalanta var totalt förvirrade försvarmässigt och Juventus gjorde som de ville. 2-0 kom i den 14.e minuten via Pirlo. Giovinco blev fälld och den Chuck Norris-liknande Pirlo slog vackert in den efterföljande frisparken.

Forcering efter forcering gjorde att allt talade för ännu ett Juventus-mål och det kom till slut. Marchisio siktade in sig från 20 meter och bollen hittade sin väg i mål. 27 minuter in i matchen så gjorde Juventus allting rätt och ledde med 3-0. Man började sedan kontrollera matchen och ta det lite lugnare. Detta gav Atalanta chansen att spela in sig lite. Men en utvisning på Manfredini i den 31.a gjorde resan tillbaks in i matchen ännu svårare.

I andra halvleken skruvade Juventus ner tempot. Man gick ner i Atalantas tempo och kontrollerade matchen därifrån. Detta gjorde man med stil och visade vilken styrka laget besitter. Utan att förta sig tog man en komfortabel seger med 3-0.