bet365

Juventus vill värva Mario Götze och Isco

Juventus vill värva Mario Götze och Isco

Juventus värvar från Bundesliga och La Liga?

Italienska Tuttosport skriver att Juventus har som plan att värva både Real Madrids Isco och Bayern Münchens Mario Götze till nästa säsong.

Juventus har prickat ut två spelare som man vill värva till nästa säsong. Enligt den italienska tidningen Tuttosport vill Turin-klubben värva de båda mittfältarna Mario Götze och Isco, två spelare som för närvarande befinner sig i en svår situation i sina nuvarande klubbar. Enligt tidningen vill betala en summa på närmare 35 miljoner pund för att köpa loss Isco från Real Madrid samtidigt som Mario Götzes kontrakt går ut efter säsongen.

det kommer dock inte att bli någon lätt uppgift för Serie A-klubben då flera klubbar från Premier League även är intresserade av Mario Götze som med största sannolikhet kommer att ansluta gratis from Allianz Arena i sommar.

Juventus sägs vara överens med Edinson Cavani

Enligt den italienska tidningen , som basunerade ut nyheten på sina förstasida för drygt en vecka sen, ska Turinklubben ha träffat anfallarens representanter i London i samband med att Paris Saint-Germain slog ut Chelsea ur Champions League. Väl  på plats ska man ha kommit överens om ett treårskontrakt värt 5,5 miljoner euro per år plus eventuella bonusar.

Kruxet för Juventus är att klubben fortfarande inte är överens med Paris Saint-Germain, som uppges kräva 40 miljoner euro för sin anfallare. Det återstår att se om Serie A-klubben är beredda att betala den summan.

Edinson Cavani kom till Paris Saint-Germain från italienska Napoli 2013.

 

bet365

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply