bet365

Efter missen med Axel Witsel – Juventus jagar Luiz Gustavo

Efter missen med Axel Witsel - Juventus jagar Luiz Gustavo

Juventus vill värva Luiz Gustavo

Juventus vill plocka in en ny mittfältare. Nu riktar man blickarna mot Wolfsburgs Luiz Gustavo, enligt Transfermarketweb.

Allt talade för att Axel Witsel skulle gå till Juventus. Efter många om och men flyttade dock mittfältaren till Kina. Nu ser det ut som att den italienska klubben har kommit fram till vem man vill värva i stället för belgaren. Juventus jagar Luiz Gustavo, uppger Transfermarketweb.

Det hävdas att italienarna har tagit kontakt med WolfsburgGustavos nuvarande klubb, för att försöka värva spelaren. För att tyskarna ska släppa 29-åringen till Juventus ryktas det att man vill ha cirka 16,5 miljoner euro.

Ligaledarna i Serie A är dock inte den enda italienska klubben som är ute efter Gustavo. Under hösten har det även rapporterats om att rivalen Inter är intresserade av brasilianaren.

Kom till Wolfsburg 2013

Gustavo har representerat Wolfsburg sedan augusti 2013. Då lämnade han Bayern München för att flytta till Bundesliga-konkurrenten. Under sin tid på Volkswagen Arena har mittfältaren varit med om att vinna den tyska cupen.

Fler nyförvärv?

Juventus jagar inte bara Wolfsburgs brasilianare. Man är även intresserade av andra spelare. Bland annat har det talats om att italienarna vill köpa loss Alexis Sanchez från Arsenal. Dessutom spekuleras det också om att Yaya Toure är aktuell för Juventus.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

bet365
bet365