Allt talar för att Axel Witsel går till Juventus

Allt talar för att Axel Witsel går till Juventus

Antingen i januari eller under sommaren 2017

Det mesta talar för att Axel Witsel går till Juventus, antingen redan i vinter eller i sommar, enligt Football Italia.

I måndags rapporterade vi på Silly Season Sverige att Juventus närmade sig Axel Witsel. Nu talar ännu mer för att spelaren är på väg till mästarklubben i Serie A. Bland annat har belgaren själv gjort ett uttalande som i stort sett bekräftar att han kommer att flytta till Turin.

– Det är alltid kul att höra att en klubb som Juventus inte ger upp jakten på att värva mig, säger Witsel enligt Football Italia.

– Om jag kommer att gå till Juventus? Ja, så kommer det att bli. Just nu vet jag inte om det blir i januari eller i juni, så vi får se vad som händer.

Lägger bud i vinter?

Det kan bli så att mittfältaren ansluter till den italienska klubben redan i januari. Juventus förbereder ett bud på mellan sex och åtta miljoner euro för att få Zenit St. Petersburg att släppa Witsel, uppger Football Italia. Dock så är det osäkert om den ryska föreningen kommer att acceptera budet. Vissa källor inom Zenit säger att klubbens ledning vill behålla spelaren tills han kontrakt går ut under sommaren 2017.

Anslöt 2012

Det mesta talar nu för att Witsels sejour i Ryssland snart är över. 27-åringen kom till Zenit i september 2012, då han lämnade Benfica. Under sin tid i klubben har han varit med om att vinna den ryska ligan och den ryska cupen.

bet365

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply