Jose Mourinho prioriterar Harry Kane bland nyförvärven

bet365
Jose Mourinho prioriterar Harry Kane bland nyförvärven

Jose Mourinho vill se Harry Kane i Manchester United

Enligt uppgifter till ESPN kommer Manchester United och Jose Mourinho att ge allt för att värva Tottenhams skyttekung Harry Kane i sommar.

På söndagsmorgonen kom uppgifter om att Manchester United kan tvingas betala 15 miljoner pund till Jose Mourinho, något som man inte ska vara helt glada att göra. Samtidigt skriver ESPN att Jose Mourinho och Manchester United kommer att satsa mycket på att värva Tottenham Hotspurs anfallare Harry Kane.

Kane har gjort dundersuccé på White Hart Lane både förra och den pågående säsongen då det blivit 19 mål på 30 matcher sen Premier League drog igång i augusti månad. Nu kan han dock vara på väg att flytta till Old Trafford, detta om The Red Devils ledning får bestämma tillsammans med Jose Mourinho. Man är dock inte ensamma om att välja värva 22-åringen. Tidigare har det även pratats om att Real Madrid jagar Harry Kane samtidigt som spelaren ska vara aktuell för Chelsea, rykten som inte har bekräftats.

Spelaren sade redan i somras att han är smickrad över intressena men att han ser fram emot att fortsätta i i Spurs.

– Jag har sett att det finns intresse men det är också allt jag vet. Det är smickrande för andra klubbar att kanske vara intresserade, men jag är lycklig i Spurs och jag ser fram emot framtiden, säger anfallaren till Sky Sports.

”JAG SER FRAM EMOT NÄSTA SÄSONG”

Anfallaren som denna säsong stått för 19 mål på 30 matcher fick då även frågan om en flytt till Manchester United.

– Tottenham är en stor klubb och det är på det sättet alla personer får se saken. Jag är i en stor klubb nu, jag njuter av min fotboll och jag ser fram emot nästa säsong.

 

SE ÄVEN: 10 saker du inte visste om Harry Kane

SE ÄVEN: Tottenham med förnyat intresse för Sporting-spelaren

SE ÄVEN: Arsenal och Tottenham slåss om Michy Batshuayi

 

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply