10 saker du inte visste om Harry Kane

Lista: 10 saker du inte visste om Harry Kane

Tio fakta om Harry Kane

Harry Kane är en av Premier Leagues hetaste målskyttar och ligger just nu på en tredjeplats i skytteligan, med bara Jamie Vardy och Romelu Lukaku framför sig. Han kom från ingenstans och tog hela Premier League med storm förra säsongen, med eleganta mål och ett stort hjärta. Men vem är mannen bakom namnet egentligen? Det finns en massa stora stjärnor som Ronaldo, Rooney, Bale och Messi, där vi får insikt i varje aspekt av deras liv men detta är något som inte stämmer för Tottenhams Harry Kane. Förutom det faktum att han för Tottenham fans är ”one of our own” och att ger man honom bollen så finns det en stor chans att han gör mål, så är det ingen som vet särskilt mycket mer om Tottenhams stjärnanfallare och en av Premier Leagues bästa målskyttar. Här kommer därför 10 saker du inte visste om Harry Kane.

10 saker du inte visste om Harry Kane

Detta visste du inte om anfallaren. Förutom denna lista så har vi på Silly Season Sverige många andra listor som är väldigt uppskattade, till exempel 8 saker du inte visste om Sergio Aguero, 5 saker du inte visste om Ronaldo eller varför inte 10 saker du inte visste om Eden Hazard, som man kan ta sig en titt på efter att vi har gått igenom 10 fakta du inte visste om Harry Kane.

10. Fotbollsgenerna kommer från mamma

Lista: 10 saker du inte visste om Harry Kane

Harry Kane är 22 år gammal, född den 28 juli 1993 i Chingford, England. Hans föräldrar heter Kim och Pat Kane och han har även en äldre bror, Charlie. Han har i en intervju sagt följande om sina fotbollsgener:

”Jag tror att sportgenerna kommer från min mammas sida av familjen, även om ämnet är en väldigt het debatt i hushållet Kane. Pappa gillar förmodligen inte att jag säger det, men jag tror att min morfar Eric, på min mammas sida, var en ganska bra fotbollsspelare och spelade på en ganska bra nivå”

Sidor: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply