Uppgifter: Arsenal vill värva Anthony Koura – gratis

Uppgifter: Arsenal vill värva Anthony Koura - gratis

Anthony Koura till Arsenal?

På söndagsförmiddagen skriver den franska tidningen France Football att Arsenal är intresserade av att knyta till sig Anthony Koura från Ligue 2.

Arsenal har nu börjat studera transfermarknaden inför sommaren. Det har tidigare pratats en hel del om spelare som Zlatan Ibrahimovic från PSG och Saúl Ñíguez från Atlético Madrid men nu har ett nytt namn dykt upp på listan över spelare som Arsene Wenger vill plocka in till nästa säsong. Under söndagen rapporterar nämligen France Football att Emirates-klubben ska vara intresserade av att skriva kontrakt med Anthony Koura från Nîmes Olympique som stått för nio mål på 25 matcher denna säsong i den franska andradivisionen Ligue 2.

22-åringens kontrakt går ut efter säsongen och nu hoppas Arsenal kunna knyta till sig Koura som även är intressant för andra klubbar, både i Ligue 1 och Ligue 2.

Arsenal jagar Michy Batshuayi

Flera namn har tagits upp när det pratats om Arsenal och sommarens transferfönster. Bland annat har det spekulerats om att Arsenal trappar upp jakten på Michy Batshuayi, samtidigt som Newcastle har ryktats scouta spelaren. Nu fortsätter ett antal klubbar att visa intresse för Batshuayi.

Enligt Daily Mirror kommer Tottenham att utmana Arsenal i jakten på att värva Batshuayi. Båda klubbarna sägs vilja förstärka sina anfall, så att man kan alternera mer i alla de turneringar som man ställer upp i. De två rivalerna har skickat scouter till Frankrike för att hålla koll på belgaren och höra sig för om en värvning av anfallaren vore möjlig.

 

bet365

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply