• Error, no group ID set! Check your syntax!

José Mourinho får sparken – så hög blir hans ersättning

José Mourinho ser ut att få sparken efter ett nytt tungt resultat

Nu ser det ut som att lidandet är över för José Mourinho, då Roman Abramovitj ska ha beslutat sig för att sparka portugisen. Tränaren får dock en väldigt hög kompensation.

Efter en ny tung förlust mot Liverpool, som faktiskt var klubbens 6:e förlust på endast 11 matcher, i en match som slutade 3-1 ser det ut som att han kommer att få kliva ner från sin post. Enligt brittisk media är det bara en tidsfråga innan beskedet offentliggörs, då denna match skulle ha varit hans sista chans.

Får 10 miljoner pund i ersättning

Om han nu får sparken ser det ut som att han får en rejäl ekonomisk ersättning i alla fall. Enligt uppgifterna har han en klausul i sitt kontrakt vilket innebär att han får en hel årslön i handen om Chelsea väljer att riva hans kontrakt. Den årslönen ligger på omkring 10 miljoner pund, om man ska tro medierna.

I en intervju efter matchen fick han frågan ifall han trodde att han skulle få sparken, och då svarade han bara kort och gott “Nej”. Tidningarna rapporterar dock om att han har kallats till ett möte med klubbens ägare Roman Abramovitj för att få beskedet om att han får börja söka efter nya jobb.

Den förre Real Madrid-spelaren Ramon Calderon har sagt att Real Madrid kan sparka Rafael Benitez för att få in Mourinho.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply