Jorginho nära Manchester City-flytt

Jorginho nära Manchester City-flytt

Tvärvändningen – nära City igen

Vändningarna kring Jorginho fortsätter. Just nu uppger italiensk media att Napoli-stjärnan ska vara nära att skriva på före Manchester City. Det samtidigt som andra engelska sajter tidigare skrivit att det inte kommer att bli någon flytt för den brasilanskfödde italienaren.

Jorginho har under de senaste åren varit ett jagat namn i Fotbollseuropa. Spelaren som är född i Brasilien har varit på intresselistan hos flera storklubbar och nu försöker man på nytt med att rycka i 26-åringen. Men däremot så har det inte alltid varit klart var Napolis guldklimp kommer att hamna.

Pep Guardiola och Manchester City är ju sedan tidigare intresserade av att värva mittfältaren. Dock har han avråtts att gå dit, då speltiden över en hel säsong kan bli lite.

Kan få tufft med speltid

LÄS HÄR: VM 2018 bästa mittfältare.

Framför allt har det pratats om att det finns risker för att City, som har en fantastisk trupp, inte har planerat för Jorginho som en startspelare. Något som då gör att mittfältaren istället får spendera en hel del av sin tid på bänken.

Men samtidigt så pratas det om att 26-åringen är ett tilltänkt namn att spela från start, och det är framför allt italienska Corriere Deelo Sport som rapporterar att en flytt till City är nära.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply