Joe Hart: ”United är en mördarmaskin”

Manchester United är på väg mot sin 20:e ligatitel, då ligaledarna har 15 poäng tillgodo på ligatvåan Manchester City med nio omgångar kvar att spela.

City-målvakten Joe Hart är imponerad av Uniteds övertygelse den här säsongen och säger att konkurrentens fina form har varit en avgörande faktor till varför hans Manchester City inte kommit upp till samma nivå som de hade förra året.

– Kanske har vi spelat oavgjort för många gånger än vad vi hade velat, på det sättet har det inte varit en perfekt säsong. Du måste ha en perfekt säsong för att vinna den här ligan. säger Hart till SkySports.

– Vi har gjort det bra, men vi har fått möta en mördarmaskin som har fått med sig reusltat oavsett. Det är en tuff liga och det är svårt att vinna matcher. Olyckligtvis har United utökad sin serieledning när vi har tappat poäng, men vi kommer fortsätta att kämpa.

– Vi arbetade så hårt för att vinna titeln förra året och vi kommer inte bara lämna den ifrån oss. Jag vet att det ser hopplöst ut från utsidan, men så är inte fallet.  

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply