• Error, no group ID set! Check your syntax!

Javier Pastore till Liverpool?

Javier Pastore till Liverpool?

Paris Saint-German kan få förstärkning – av PSG-stjärnan

I ett försök att förstärka Liverpools mittfält så kan nu Jurgen Klopp och hans lag värva in en ny spelare under sommaren. Det ryktas då kunna bli PSG:s Javier Pastore, vilket vore ett tungt köp för Merseyside-klubben.

Det har dröjt flera decennier sedan Liverpools senaste ligaguld, och över tio år sedan klubben senast vann Champions League. Därför är det ju inte konstigt att många fans vill se förändringar för att kunna nå en tung titel igen.

Men det är ju inte som så att klubben inte försökt. Nej, istället har det snarare skett många försök att förändra situationen, men det har helt enkelt inte fungerat.

Liverpool kan köpa Javier Pastore

SE HÄR: Liverpools löner

Men nu ska alltså Premier League-klubben försöka sig på ytterligare en satsning. Det kommer till exempel att innebära några tunga värvningar, i alla fall en.

Om en ska tro The Sun – något Liverpool-fans dock inte alltid gör – så ska PSG:s Javier Pastore vara på väg in. Fransmannen ska ha tröttnat på Paris-klubbens försök att gå långt i Champions League, och ska då vara ute efter en ny utmaning. Något som han alltså verkar kunna hitta i just Liverpool till sommaren.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply