• Error, no group ID set! Check your syntax!

Zidane: Ni måste lämna Real Madrid

Zidane: Ni måste lämna Real Madrid

Tränarens besked till flera spelare: Lämna klubben till sommaren

Det är enligt den spanska tidningen AS som uppgifterna kommer ifrån, att Real Madrids huvudtränaren Zinedine Zidane sagt åt en del spelare att de måste lämna. De ska enligt samma tidning inte ha någon framtid i Marängerna.

Att spelare tvingas lämna klubbar som Real Madrid är ju inget konstigt. Med tanke på att Madrid-laget är en av de mest framgångsrika klubbarna i världen – någonsin – så är det ju förståeligt att klubben och laget behöver han en trupp med de allra bästa spelarna.

Det här gör då att en del av Madrid-spelarna nu kommer att få leta efter nya klubbar. Och det redan till sommaren.

Zidane: Ni får leta efter nya lag

LÄS HÄR: Det tjänar Real Madrids spelare

Många fans har förstås sina åsikter om vilka som borde lämna. Allt från att anfallaren Karim Benzema borde lämna, till målvakten Keylor Navas. Men det är ingen av de som Zidane anser ska lämna till sommaren.

Nej, istället handlar det om framför allt Jesus Vallejo, Borja Mayoral, Dani Ceballos och Marcos Llorente. Den sistnämnde verkar redan vara den som är närmast en flytt, då han själv vill göra det efter att inte kunnat ta en ordinarie plats i truppen. Det handlar om både La Liga-rivalen Real Sociedad samt tyska Eintracht Frankfurt som kan bli nästa klubbadress för Llorente.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply