Sergio Romero: Hit vill jag gå

Sergio Romero: Hit vill jag gå

Argentinske landslagsstjärnan: Vill tillbaka till Argentina

Efter att sommarens VM gått av stapeln i Ryssland så är det mycket sannolikt att en del spelare kommer att flytta på sig. En av spelarna är målvakten Sergio Romero, som verkar lämna Manchester United för att återvända till hemlandet Argentina.

Det var under sommaren 2015 som den då 29-årige målvakten valde att lämna Sampdoria för att gå till storklubben Manchester United. Hur som helst så blev det kanske inte som den argentinske målvakten själv tänkt sig.

För då en viss David de Gea vaktat stolparna vid praktiskt taget varje match så har det inte blivit mycket tid över för Romero.

På väg tillbaka till Argentina

SE ÄVEN: Lionel Messis lön

Precis som det ryktas som att en viss Leo Messi ska vara på väg bort, så är ju Romero alltså inte ensam argentinare som att kunna lämna sin klubb till sommaren. Men då kontraktet går ut med United, samtidigt som han öppet talar om en flytt, så pekar det mesta på en klubbändring inom några månader.

Inte minst till Argentina.

– Dagen då jag måste återvända till Argentina kommer mitt mål vara att kunna spela för Racing (Club) igen, säger målvakten. Och han tillägger även att Boca Juniors hade varit ett intressant alternativ att gå till, om möjligheten funnits.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply