bet365

Uppgifter: Turkisk storklubb överens med Torino-backen

Galatasaray nära polsk landslagsman

Enligt uppgifter från flertalet turkiska tidningar har Torinos Kamil Glik nått en muntlig överenskommelse om ett kontrakt med Galatasaray under eftermiddagen. 

27-årige Kamil Glik har en bra säsong med sitt Torino bakom sig där han stod för ett genomgående stabilt försvarsspel och nätade hela åtta gånger på 44 matcher (alla turneringar inräknade). Dessa var prestationer som sannerligen hjälpte Torino under säsongen, men som dock inte ser ut att bli fler. Mittbacken har nämligen enligt flertalet turkiska medier slutit en muntlig överenskommelse med Galatasaray om en övergång under eftermiddagen.

Prislappen: 15 miljoner euro

Glik kan alltså mycket väl kunna lämna Torino i sommar, men inte gratis. Turin-klubben kräver nämligen minst 15 miljoner euro för att ens överväga en försäljning av sin stjärna. En summa Galatasaray ser ut att betala för att kunna skriva ett kontrakt med 27-åringen, som alltså ska vara sugen på en flytt till Turkiet och Istanbul.

Omtyckt i Turin

Under sin tid i Turin har Glik blivit oerhört omtyckt av såväl fans som lagkamrater och hunnit med mycket. Ett faktum som lär leda till att Torino inte släpper sin polske landslagsman – som har kontrakt med klubben till 2017 och är deras första utländska kapten på flera årtionden  – i första taget.

 

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply