Premier League-klubben flyger till Turkiet – för att värva anfallsstjärnan

Enligt The Mirror vill Demba Ba tillbaka till Premier League. Det har inte undgått West Bromwich Albion som nu gör allt i sin makt för att göra klart med senegalesen.

Demba Ba har ett förflutet i Premier League och har tillhört West Ham, Newcastle och senast Chelsea med mestadels framgång. Det har gjort att den långe senegalesen har ett gott anseende på dem brittiska öarna och det kommer knappast som en överraskning att en Premier League-flytt är aktuell.

Sedan flytten från Chelsea till Besiktas för 4.7 miljoner pund har 30-åringen fortsatt övertyga och noterades för 18 ligamål på 29 matcher den gångna säsongen. Men trots detta ska Demba Ba vara öppen för att flytta – och West Brom, som uppges vara väldigt intresserade, har flugit till Turkiet för att förhandla med Besiktas.

Intresse från Kina

Men Birmingham-klubben är inte ensamma om att jaga Ba. Enligt The Mirror har den kinesiska klubben Shanghai Shenhua lagt ett formellt bud på 14 miljoner euro, ett bud som Besiktas styrelsemedlem Ahmet Urkmezgil bekräftar.

– Inget är klart än men den kinesiska klubben vill ha honom och har lagt ett bud på 14 miljoner euro men ingenting har slutförts i nuläget.

 

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

bet365