Uppgifter: Andrea Belotti nobbar Manchester United för Chelsea

Uppgifter: Andrea Belotti nobbar Manchester United för Chelsea
bet365

Belotti vill spela Champions League

Torinos skytteligaledare Andrea Belotti är het på transfermarknaden och har jagats av storklubbar likt Chelsea och Manchester United under en längre tid, men med Belottis krav om Champions League-fotboll, ser en flytt till London troligare ut.

Andrea Belotti anlände till italienska Serie A-klubben Torino 2015 från Palermo, där han vann en Serie B-titel, och har gått från klarhet till klarhet. Den 23-årige anfallaren har hunnit göra 25 mål i Serie A hittills i år, och ligger på en delad förstaplats i skytteligan tillsammans med Edin Dzeko. Detta har dragit uppmärksamhet till sig från flera storklubbar runt om i världen. Tidigare har Londonklubben Arsenal låtit väldigt intresserade av anfallaren, såväl som Bayern München och kinesiska Tianjin Quanijan.

Även Chelsea såväl som Manchester United har ryktas vara väldigt intresserade av anfallaren, som inte kommer att vara billig. Torino har satt en utköpsklausul på 100 miljoner euro på 23-åringen, Daily Star skriver att det dock kan bli svårt för United att locka Belotti med det han är mest intresserad av – Champions League-spel, om inte Manchester-klubben vinner Europa League.

– VM är en dröm för vilken spelare som helst, precis som Champions League, sade Belotti via Sky Sport Italia.

– Jag har aldrig stannat upp för att tänka på vikten av den där 100 miljoner euro prislappen, för jag har alltid tänkt att jag borde bevisa mitt värde på planen och att dessa insatser skulle sätta mitt värde. I dagens värld hör du om otroliga transfersummor. Klubbar betalar 70-80 miljoner euro, eller till och med 100 miljoner euro för en enda spelare. Nivån på marknaden har höjts så mycket de senaste åren och du hör dessa otroliga siffror spridas överallt, avslutade Belotti.

bet365

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply