Manchester United scoutar Andrea Belotti

Manchester United scoutar Andrea Belotti

Manchester United håller koll på Andrea Belotti

Manchester United riktar blickarna mot Torino. Den engelska klubben funderar på att värva Andrea Belotti i sommar, uppger Transfermarketweb.

Andrea Belotti har haft en imponerande säsong för Torino. Anfallaren har gjort 17 mål för klubben i Serie A och är en av många spelare som kan vinna den europeiska guldskon. Nu kan succén leda till en flytt till EnglandManchester United scoutar Belotti och funderar på att värva honom i sommar, skriver Transfermarketweb.

Det sägs att den engelska föreningen har riktat blickarna mot Belotti under den senaste tiden. Klubbledningen på Old Trafford har imponerats över det man har sett. Nu diskuterar man om man ska försöka plocka in 23-åringen under sommarens transferfönster.

Inte billig

Om United beslutar sig för att försöka värva spelaren kommer det inte bli en billig historia. Belottis utköpsklausul uppges ligga på cirka 98 miljoner euro.

Dessutom är det hård konkurrens om spelaren. United är inte ensamma i Premier League om att vara intresserade av Belotti. Även ChelseaArsenal och Liverpool kopplas ihop med italienaren. Dessutom finns det klubbar utanför England som vill ta in anfallaren, bland annat Real MadridBayern München och Valencia.

Sedan 2015

Belotti har tillhört Torino sedan sommaren 2015. Då lämnade han Palermo för att flytta till Turin. Under sin tid i klubben har spelaren varit med om att få debutera för det italienska landslaget.

Anfallarens nuvarande avtal med Torino går ut 2021.

bet365

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply