bet365

Uppgifter: Cesc Fabregas lämnar Chelsea

Uppgifter: Cesc Fabregas lämnar Chelsea

Har erbjudande från Serie A och Ligue 1

Rykten menar på att Cesc Fabregas kan lämna Chelsea till sommaren, med lukrativa erbjudanden från AC Milan och Olympique Marseille, men andra uppgifter menar på att Chelsea är beredda att erbjuda stjärnan ett nytt kontrakt.

Chelseas Cesc Fabregas har har inte fått så mycket speltid under italienske tränaren Antonio Conte, och han har fått nöta en hel del bänk. Trots detta har han en förmåga att göra en stor skillnad när han väl är på planen, något som har dragit uppmärksamheten till sig från andra klubbar. Goal skriver att bland annat AC Milan och Olympique Marseille är mycket intresserade av den spanske mittfältaren, och de båda klubbarna sägs vara mycket bestämda. Ett löfte om mer speltid kan få Fabregas att lämna London för Italien eller Frankrike. Det faktum att Andoni Zubizarreta, före detta sportddirektör i Barcelona, håller till i Marseille kan vara en extra lockande faktor för Fabregas.

Men den engelska tidningen Daily Star rapporterar om att Chelsea är beredda på att erbjuda Fabregas ett nytt långtidskontrakt. Den 29-årige mittfältaren har fått mycket beröm under den senaste tiden och har så långsamt kunnat jobba sig in i startelvan, vilket har gjort Londonklubben benägna att förlänga. Det återstår dock att se vad Fabregas bestämmer sig för att göra.

bet365

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

bet365