Presidenten: ”Jag ångrar mest att jag inte fick Gustafson”

bet365

Simon Gustafson kunde gått till Palermo

Robin Quaison och Oscar Hiljemark gör succé i Serie A och Palermo, men de kunde haft en tredje U21-svensk i laget, det bekräftar klubbens president Maurizio Zamparini.

I somras gjorde Sveriges U21-landslag braksuccé när man gick och vann U21-EM i Tjeckien efter att ha slagit Portugal i finalen efter straffläggning. I det portugisiska laget fanns flertalet lovande spelare som redan innan turneringen jagats av Europas största klubbar men det var de svenska spelarna som skulle komma att dra det längsta strået. I och med guldet fick många spelare från det svenska laget erbjudande från utländska klubbar och en av de var Oscar Hiljemark som flyttade till Serie A och Palermo där han blev lagkamrat med den tidigare AIK-spelaren Robin Quaison.

I dagarna bekräftade klubbens president att man även var nära att värva en annan U21-hjälte, nämligen Simon Gustafson. Maurizio Zamparini säger i en intervju till Gazzetta dello Sport att det han ångrar mest från sommarens transferfönster är affären med Gustafson.

”Skulle passat bra med Hiljemark”

– Jag ångrar mest att jag inte fick Simon Gustafson i somras. Jag ville köpa honom men Feyenoord hann före. Han är en av de bästa unga spelarna som finns. Han är en mycket intressant spelare och dessutom skulle han passa bra ihop med Hiljemark, säger han i en intervju med tidningen som publicerades på måndagen.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply