Dynamo Kiev nära värvning av Oscar Hiljemark

Dynamo Kiev nära värvning av Oscar Hiljemark

Hiljemark kan flytta till Ukraina

Oscar Hiljemarks tid i Palermo kan snart vara över. Svensken är nära en flytt till Dynamo Kiev, skriver Transfermarketweb.

Oscar Hiljemark har under hösten ryktats vara på väg att lämna Palermo. Nu ser det ut som att ryktena blir verkliga. Dynamo Kiev är nära att värva svensken, uppger Transfermarketweb.

Dynamo Kiev och Palermo sägs jobba på en övergångssumma för spelaren. Det hävdas att ukrainarna kommer att betala tre miljoner euro för att plocka in mittfältaren.

Därmed ser det ut som att 24-åringens tid i Serie A är över. Han lämnade PSV under sommaren 2015 för att flytta till Palermo. Under sin tid i Italien har Hiljemark växt fram till en stabil spelare. Han har sedan dess fått flera chanser i det svenska landslaget. Nu ser det ut som att svensken är på väg mot ett nytt äventyr. I och med den potentiella flytten till Ukraina ser Dynamo Kiev ut att bli Hiljemarks tredje klubbadress utomlands.

Jagade svenskar

Hiljemark är inte den enda svensken som ryktas vara på väg att byta klubb. Det har även påståtts att Victor Nilsson Lindelöf fortfarande är aktuell för Manchester United och att Ludwig Augustinsson är på väg till Werder Bremen.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply