Uppgifter: Ludwig Augustinsson går till Werder Bremen

Uppgifter: Ludwig Augustinsson går till Werder Bremen

Ryktas lämna FC Köpenhamn i sommar

Ludwig Augustinsson är en jagad man. Nu är spelaren på väg till Werder Bremen, uppger Aftonbladet.

Ludwig Augustinsson har imponerat för FC Köpenhamn under en lång period. Därför har ytterbacken kopplats ihop med flera olika klubbar i Europa. Bland annat ryktades det tidigare om att Augustinsson var på väg till West Ham United. Nu verkar det istället som att svensken flyttar till Bundesliga. Spelaren har skrivit på ett kontrakt med Werder Bremen, enligt Aftonbladet.

Det hävdas att kontraktet börjar gälla under sommaren 2017, men att alla tre inblandade parter redan är överens. FC Köpenhamn sägs ha accepterat ett bud på tre miljoner euro från den tyska klubben, men övergången kan komma att bli på fem miljoner euro om vissa klausuler i avtalet mellan klubbarna slår in. Samtidigt uppges det att Augustinsson är överens om ett personligt kontrakt med Werder Bremen.

Dock så påstås det finnas en klausul i avtalet mellan spelaren och den tyska klubben som kan göra att Augustinsson aldrig kommer att spela för Werder Bremen. Svensken sägs ha förhandlat till sig en klausul som innebär att han kan riva avtalet om tyskarna åker ur Bundesliga den här säsongen. Werder Bremen ligger för tillfället på negativ kvalplats i den tyska ligan och är endast fem poäng från direkt nedflyttning.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply