Officiellt: Alessio Romagnoli klar för Milan

bet365
bet365

Serie A-klubben bekräftar värvningen idag

Nu står det klart att Alessio Romagnoli lämnar Roma för spel på San Siro i höst. Försvararen har efter de obligatoriska läkarundersökningarna bekräftats som helt klar för den italienska storklubben Milan.

Den italienske U21-landslagsmannen Alessio Romagnoli har under den senaste månaden ryktats flitigt ihop med den italienska storklubben Milan, som längre hade stora problem att nå en överenskommelse med Roma. I dagarna inträffade slutligen ett genombrott i förhandlingarna om spelaren och idag slutförde talangen sin övergång till Rossoneri.

”En stor kram från oss alla”

Efter att ha genomfört de obligatoriska läkarundersökningarna tidigare idag, har nu klubben officiellt bekräftat spelaren som klar för klubben. Han har skrivit på ett kontrakt som sträcker sig fram till den 30 juni 2020.

”Välkommen Alessio! Du har signerat ett kontrakt med oss till 30:e juni 2020 och vi är mycket glada. Du är endast 20 år gammal och det är därför vi tror att du kommer haa gott om tid på dig till att bli en av våra symboler, en av de som sätter sitt namn på bollen i den tradition av de stora försvararna från Rossoneris skola, med en standard som vi kan höja på San Siro. En stor kram från oss alla i Milan, och forza Alessio!,” lyder ett pressutlåtande från Adriano Galliani på klubbens hemsida.

Ingen övergångssumma har bekräftats av Milan men uppgifter hävdar att det handlar om en transfersumma på 25 miljoner euro, som ska betalas ut över fem år.Till detta ingår en överenskommelse om att Roma får 15 procent av övergångssumman vid en framtida försäljning av backen från Milan.

 

bet365

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

bet365