Wolfsburg: ”De har inte råd med Perisic”

Bakslag för Inter – trots Shaqiris avsked

Den italienska storklubben Inters jakt på Ivan Perisics hinder ser ut att slutligen lämna klubben. Nu kommer däremot dystra citat frn Wolfsburgs sportdirektör Klaus Allofs som hävdar att priset sätter stopp.

Kroatiske landslagsmannen Ivan Perisic har den senaste månaden länkats frenetiskt ihop med den italienska storklubben Inter, men det stora problemet har varit Xherdan Shaqiri. Den schweiziske landslagsstjärnans vara eller icke vara har problematiserat situationen för Nerazzurri på transfermarknaden och när den planerade försäljningen till Schalke 04 stoppades, såg det ut att kunna ta stopp helt.

Nu är däremot schweizaren på god väg att skriva på för Premier League-klubben Stoke, i en övergång som beräknas ge italienarna 17 miljoner euro. Detta skulle också med tidigare rapporter i åtanke, öppna dörren för att slutligen få loss Ivan Perisic från Wolfsburg.

”Ingenting passar”

Nu kommer däremot kommentarer från sportdirektören Klaus Allofs som säger att priset stoppar en försäljning av 26-åringen till Serie A-klubben.
— Klubben, som är intresserad, har inte råd med honom. Ingenting passar, säger sportdirektören till tyska magasinet Kicker.

Kicker spekulerar vidare i ämnet och hävdar också att problem kan uppstå för Die Wolfe med kroaten, som kan kräva en högre lön om han stannar i Bundesliga. En lön som matchar det Inter erbjuder.

Leiva länkad till klubben idag

Tidigare idag uppstod även rykten om att den brasilianske mittfältaren Lucas Leiva skulle närma sig en övergång till Milano-klubben, efter det att han hamnat efter i ordningen hos Liverpool-managern Brendan Rodgers. Dessa uppgifter från England har dock dementerats senare under dagen av Calciomercato.it.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply