bet365

Uppgifter: Benítez förlänger med Napoli

Rafael Benítez ser ut att bli kvar på San Paolo

Det har länge varit osäkert huruvida Rafael Benítez blir kvar i Napoli eller ej. Nu kommer uppgifter som säger att en kontraktsförlängning ligger redo att signeras av den spanske tränaren.

Rafael Benítez anslöt till SSC Napoli sommaren 2013 efter en kort sejour i Chelsea. 55-åringen skrev då på ett kontrakt med den italienska klubben som sträckte sig över två säsonger vilket innebär att kontraktet löper ut om cirka två månader. Den tidigare Liverpool-managern har länge vägrat att avslöja hur framtiden ser ut men mycket talar nu för att Benítez stannar i Diego Maradonas förra klubb.

Villig att acceptera ett långtidskontrakt

Det är den ansedda italienska tidningen ANSA som kommer med uppgifterna om att Rafael Benítez kommer att skriva på ett nytt kontrakt med Napoli som förkunnar att spanjoren blir klubben trogen i ytterligare fyra säsonger. ANSA uppger att Benítez agent, Manuel Garcia Quillon, kommer att flyga in till Italien under torsdagen för att förhandla med presidenten Aurelio De Laurentiis.

Benítez, som under sin tid i Napoli tagit 1,92 poäng/match i snitt, ska ha sagt att han är villig att acceptera ett fyraårigt avtal med ett långsiktigt projekt för utveckling laget, men också av både stadion och träningsanläggningen.

Det nya kontraktet sägs även ge ett lönelyft för Benítez. För närvarande tjänar han 3,5 miljoner euro årligen, den nya dealen ger 4 miljoner om året.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply