Uppgifter: Arsenal siktar in sig på Nikola Maksimovic

Uppgifter: Arsenal siktar in sig på Nikola Maksimovic

Nikola Maksimovic på Arsenals radar

Mittbacken som spelat i Napoli sedan säsongen 2016/2017 är av stort intresse för Arsenal som efter Shkodran Mustafis skada ska ge sig ut på transfermarknaden för att hämta in en försvarare.

På torsdagsmorgonen kom rapporter om att Arsenal tvingas klara sig utan sin mittback Shkodran Mustafi under de kommande månaderna. Den tyske landslagsmannen har nämligen åkt på en skada som håller honom borta från spel mer eller mindre året ut och i Arsenal har man bestämt sig för att försöka hämta in en ersättare under det kommande transferfönstret. Även om Mustafi troligen kommer vara tillbaka vid årsskiftet är den engelska huvudstadsklubben inte säkra på hur spelarens form kommer vara och därför har man nu riktat blickarna mot Italien för att värva en mittback.

Arsenal siktar in sig på Nikola Maksimovic

Enligt de senaste uppgifterna i italiensk press ska Arsenal vara intresserade av att värva Nikola Maksimovic från Napoli, en värvning som skulle komma att kosta en hel del för Arsene Wenger och Arsenal. 25-åringen har spelat i den italienska storklubben sedan förra säsongen då han anslöt från Torino och efter att ha skrivit ett permanent kontrakt så sent som i somras har den serbiske landslagsspelaren växt ut till en av de bästa försvararna i Serie A.

Maksimovic sitter för närvarande på ett kontrakt med de italienska serieledarna till och med sommaren 2021 och det är oklart hur mycket Napoli skulle kräva för att släppa Maksimovic.

I nästa omgång av Premier League ställs Arsenal mot Watford på bortaplan.

Uppgifter: Arsenal siktar in sig på Nikola Maksimovic
INFO: Atletico Madrid Barcelona på TV, Vilken kanal visar Atletico Madrid – Barcelona samt Atletico Madrid – Barcelona TV Kanal. Du hittar även info om Atletico Madrid – Barcelona live stream!

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply