Officiellt: Lazio värvar från Barcelona

bet365

Patricio Gabarron Gil är klar för Serie A-klubben

Den till hösten kvalande storklubben till Champions League, Lazio, har idag bekräftat en värvning från de regerande mästarna i turneringen. Patricio Gabarron Gil lämnar nämligen Barcelona för spel i Italien.

Den 22-årige spelaren Patricio Gabarron Gil hann bara göra ett framträdande för den katalanska storklubben och ligamästaren i La Liga, Barcelona. Det var under 2013 då spelaren fick 22 minuters speltid för storklubben i matchen mot Ajax som dessutom slutade med förlust. Nu är tiden förbi i Katalonien för spelaren, som det senaste året huserade i klubbens B-lag.

”Psykiskt stark spelare”

Spelaren som kan spela både som högerback och som central mittfältare har nämligen bekräftats som klar för en ny klubb idag. Det är Lazio, som i den sista ligamatchen för säsongen besegrade Napoli och säkrade en Champions League-plats till nästa säsong, som gjort klart med talangen som kallas för ’Patric’. Bekräftelsen ägde rum på den italiensak storklubbens officiella Twitter-konto.

Spelaren har tidigare beskrivits av Barcelona på deras hemsida som skicklig att läsa spelet och som en psykiskt stark spelare. 22-åringen ansluter som bosman till Romklubben.

bet365

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

bet365