Matteo Darmian till Napoli?

Matteo Darmian till Napoli?

Kan lämna Manchester United för Napoli

Matteo Darmians tid i Manchester United kan vara på väg mot sitt slut efter endast en säsong. Enligt Daily Mirror är spelaren på väg till Napoli.

I juli 2015 presenterade Manchester United värvningen av Matteo Darmian från Torino. Nu, endast ett år senare, kan ytterbacken vara på väg att återvända till Serie A. Enligt Daily Mirror jagas 26-åringen av Napoli.

Dessa rykten tog verklig fart efter att italienaren lämnades utanför Jose Mourinhos matchtrupp till gårdagens möte mot Bournemouth, där United vann med 3-1. På grund av detta sägs det nu att Darmian insett att han inte kommer erbjudas någon fast startplats på Old Trafford i år, och därför vill han lämna klubben.

Darmian var med i den italienska truppen till fotbolls-EM 2016. Sedan tidigare har han även spelat för klubbar som Milan och Palermo.

Flera andra kan gå samma väg

Italienaren är inte den enda spelaren som ryktas vara på väg bort från Manchester United innan transferfönstret stänger. Det har bland annat talats om att både Milan och Inter är intresserade av Bastian Schweinsteiger, en spelare som uppgetts vara oönskad i den engelska klubben. Även Juan Mata har sagts vara på väg att lämna United, och spelaren har påståtts kunna hamna i Everton. Dock så fick spanjoren starta i matchen mot Bournemouth och gjorde även ett mål, så det kanske inte är särskilt troligt att han vill lämna Old Trafford numera.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply