Manchester City riktar blickarna mot Pepe Reina

Manchester City riktar blickarna mot Pepe Reina

City kan värva Pepe Reina i sommar

Enligt brittisk press ska den före detta Liverpool-målvakten vara ett av namnen som Guardiola vill hämta in i sommar.

Manchester City inleder jakten på nytt efter en ny målvakt. Efter att Pep Guardiola anlänt till Etihad Stadium har The Citizens hämtat in Claudio Bravo från Barcelona men då chilenaren inte alls visat upp den form han hade i den spanska storklubben fortsätter letandet efter en ny målvakt. City har även gjort sig av med Willy Caballero vars kontrakt gick ut och som nu skrivit på för Chelsea och om det är tänkt att duon Bravo – Reina är den som gäller till nästa säsong återstår att se.

Den 34-årige målvakt som tidigare spelat i bland annat Liverpool och Bayern München är dock inte helt övertygad om sin framtid. Uppgifter från Italien tyder nämligen på att veteranen ligger i förhandlingar om att förlänga sitt kontrakt med Napoli då han trivs väldigt bra i klubben.

Pepe Reina skrev på för Napoli sommaren 2015 efter en säsong i Bundesliga och har under sin tid i Serie A vunnit Coppa Italia.

SE ÄVEN: Kylie Walker klar för Manchester City

Benjamin Mendy på ingång för City

Benjamin Mendy har fått en finfin fotbollsuppfostran i plantskolan Le Havre, en av Frankrikes mest välskötta ungdomsakademi. Han slog igenom i deras A-lag som spelar i Ligue 2 innan han lämnade för Marseille 2013. Där blev det tre år innan han det senaste året fick ett internationellt genombrott i Monaco och i det franska A-landslaget. Det dröjde inte länge innan intresset från Europa kom.

Framför allt engelska klubbar har visat konkret intresse för 22-åringen som har imponerat i Monaco med sin väldiga fysik. Först pratades det om Liverpool och om Manchester United men de senaste veckorna har det rapporterats flitigt om Manchester City. Nu menar Sky Sports att han snart är klar för City.

 SE ÄVEN: Vardar mot Malmö FF på TV ikväll – så ser du matchen!

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply