Chelseas Kurt Zouma jagas av Napoli

Napoli vill värva Kurt Zouma

Under torsdagen rapporterar den italienska radiokanalen Radio Marte att Napoli vill köpa loss 21-årige Kurt Zouma från Chelsea i vinter.

Chelseas mittförsvarare Kurt Zouma närmare sig allt mer en utlåning och det finns flera klubbar som är intresserade av spelarens tjänster. Napoli sägs vara en av klubbarna men enligt Radio Marte ska den italienska klubben vara beredda att köpa loss fransmannen.

Zouma har kontrakt med Stamford Bridge-klubben till och med sommaren 2019 och tidigare har det även ryktats om att Fiorentina, Inter, AS Roma och Sampdoria ska vara ute efter att knyta till sig spelaren.

Mittförsvararen kom till Chelsea i januari 2014 men efter en period med lite speltid och utlåning till St Etienne ser fransmannen ut att lämna Premier League-klubben igen. Han anses vara en av klubbens största försvarstalanger men efter att man förlängt kontraktet med Gary Cahill ska Zouma ha övervägt ett beslut om utlåning då han inte vill vara tredjealternativet i Jose Mourinhos backlinje.

Napoli vill värva från Real Madrid

Det är inte bara Kurt Zouma som Serie A-klubben vill värva. Tidigare har det även ryktats om att Real Madrid-anfallaren Jesé Rodríguez ska vara en av spelarna som Napoli vill värva under januarifönstret, en affär som inte skulle vara omöjlig att genomföra. Anfallaren har inte alls fått den speltid som han velat under Rafael Benítez och nu kan 22-åringen vara på väg att lämna den spanska huvudstadsklubben. I Napoli finns sedan tidigare bland annat Gonzalo Higuaín, José Callejón och Raúl Albiol som tidigare spelat i Real Madrid.

 

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

bet365