Agenten: ”Han kommer inte att flytta till Inter”

Agenten dementerar Callejons flyttrykten

Tidigare under lördagen förekom det rykten som menade att Callejon inom kort möjligtvis kunde vara en del av ett avtal där spanjoren gick till Inter och i utbyte skulle Napoli lägga beslag på Juan Jesus. Men nu slår Callejons agent ifrån sig alla spekulationer angående att hans klient skulle flytta till Inter. 

Inter har haft svårare än förväntat att få sålt den schweiziske yttern Xherdan Shaqiri. Flera klubbar har kopplats ihop med den vänsterfotade teknikern men inget konkret har ännu skett. Den italienska klubben ska även ha kommit överens med Wolsburgs Ivan Perisic om en övergång, men klubben behöver pengarna som en försäljning av Shaqiri skulle inbringa för att kunna ro Perisic i hamn.

I takt med att en eventuell övergång drar ut på tiden har Inter, enligt italienska Tuttosport, förberett en reservplan. Planen lyder som följer: Att byta mittbacken Juan Jesus mot Napolis José Callejon. Men Callejons agent förnekar att hans klient kommer att flytta till Milano.

”Finns ingen sanning”

Under lördagseftermiddagen fick agenten Manuel Garcia Quillon chansen att kommentera ryktena.
– Det finns ingen sanning alls i det här. Ryktena har tagits ur luften, sa Quillon till FcInterNews.

– Jag kan med all säkerhet säga att det inte finns en chans att Callejon flyttar till Inter.

På frågan om spanjoren stannar i Napoli så sa Callejons agent såhär.
– Om han kommer att stanna i Napoli? Ja, jag tror det, avslutade Quillon kryptiskt.

Har kopplats ihop med andra klubbar

28-åringen anslöt till Napoli från Real Madrid i juli 2013 och har på 105 matcher, alla tävlingar inkluderade, i Neapel-klubben producerat 29 mål, vilket är ett imponerande facit som offensiv mittfältare.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

bet365