Uppgifter: Efter avskedet – Boateng kan hamna i Lazio

Schalke 04 rev kontraktet med stjärnan tidigare den här månaden

Kevin Prince-Boateng kommer med största sannolikhet inte att spela för Schalke 04 igen. Nu kan en återkomst till Serie A ligga nära för den forne Milan-spelaren. 

Inför den här säsongen lämnade ghananen Kevin Prince-Boateng italienska Milan för spel med Bundesliga-klubben Schalke 04. Där har dock inte stjärnan ens varit i närheten att infria storklubbens förväntningar och efter förlusten mot FC Köln tidigare i maj månad agerade klubben och rev kontrakten med stjärnan och även Sidney Sam – även om de i efterhand korrigerade sitt besked till att duon var ”avstängd på obestämd tid”.

Läs artikeln: Bomben: Schalke 04 sparkar stjärnorna

Det mesta, eller egentligen allt, talar dock för att tiden i Schalke 04 är förbi för Kevin Prince-Boateng. Och det öppnar nu upp för en återkomst till Serie A, rapporterar italienska tabloiden Corriere della Sera. Men det handlar inte om Milan. Enligt deras rapporter ska nämligen Lazio vara intresserade av spelaren.

Sportchef i kontakt för Boateng

Uppgifterna säger att Lazios sportchef Igli Tare redan tagit kontakt för att försöka knyta till sig stjärnan till nästa säsong. Ett erbjudande ska ha framförts också värt 2,2 miljoner euro plus bonusar, samtidigt som Champions League-spel mycket väl kan bli till verklighet i huvudstadsklubben.

 

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

bet365