Officiellt: Monaco förlänger med tränaren

bet365

Leonardo Jardim skriver nytt kontrakt

Efter många flyttrykten och spekulationer står det klart att den portugisiske tränaren stannar kvar i klubben.

AS Monaco har säkrat tränarposten för fyra säsonger framåt, det stod klart under tisdagen. Klubben offentliggjorde kontraktsförlängningengenom att publicera en artikel på sin officiella hemsida med en bild där tränaren tillsammans med Monacos vicepresident Vadim Vasilyev håller upp en tröja med ”L. Jardim 2019”.

Vasilyev fick kommentera överenskommelsen och ryssen var väldigt nöjd med att man skrivit ett nytt kontrakt med Jardim.

”Detta är ett viktigt steg för klubben då vi vill bygga en framtid tillsammans med Leonardo Jardim. Han och hans tränarstab har gjort ett otroligt bra jobb denna säsong och åstadkommit väldigt bra resultat i både Ligue och Champions League. Vi är säkra på att Leonardo är rätt tränare för vår filosofi och kommer att vara den som gör det möjligt för klubben att växa och bli en av de bästa i både de nationella och internationella turneringarna samtidigt som han utvecklar våra unga talanger”.

Tränaren själv var även han väldigt nöjd med att man förlängt kontraktet och säger till klubbens hemsida att man inte upplevt det bästa än.

”Jag är väldigt glad att ha kommit överens med klubben om ett kontrakt som sträcker sig över en längre tid. Förlängningen är ett bevis på att klubben och ledningen tror på mig och min filosofi som tränare. Denna säsong har vi jobbat väldigt hårt för att få det nya projektet på plats och jag är säker på att det vi har det bästa framför oss. Det finns många unga talangfulla spelare i laget och vi måste fortsätta att visa vad vi kan som vi gjort denna säsong. Både jag och klubben är väldigt ambitiösa.

 

SE ÄVEN: ”Sterling kommer lämna”

SE ÄVEN: Uppgifter: Efter avskedet – Boateng kan hamna i Lazio

SE ÄVEN: Uppgifter: Målvaktsveteranen nära Chelsea

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply