Officiellt: Lazio säljer försvarare till Turkiet

Luis Pedro Cavanda lämnar Lazio för turkiska Trabzonspor

Han fick aldrig sitt definitiva genombrott trots mängder av lovande insatser i Lazio-tröjan. Nu lämnar Luis Pedro Cavanda istället Lazio och skriver på för Trabzonspor från Turkiet.

24-åriga Luis Pedro Cavanda har tillhört Lazio sedan ankomsten från Standard Liége 2010. Högerbacken stod för flera lovande insatser i den ljusblåa tröjan, men han var aldrig konsekvent med sina insatser vilket förpassade honom till bänken undermajoriteten av tiden i Lazio. Det blev ändå 53 framträdanden i Serie A för Cavanda och 1 mål, men det räckte inte för att få förlängt kontrakt med klubben.

Istället bekräftar turkiska Trabzonspor värvningen av den före detta belgiska U21-landslagsmannen. Transfersumman uppges ligga på cirka 15 miljoner kronor och det står inte klart hur långt kontraktet är. Turkiska källor säger att kontraktet är på tre år.

Trabzonspor slutade femma i turkiska ligan förra säsongen och laget innehåller spelare som José Bosingwa, Oscar Cardozo, Kevin Constant, Erkan Zengin och Majeed Waris.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply