Agenten: ”Bud på Borini från alla stora ligor”

Intresset ska vara stort för Liverpool-anfallaren

Fabio Borini är på jakt efter en ny klubbadress. Nu berättar spelarens agent Marco De Marchi att det finns intresse och erbjudanden från alla de stora ligorna ute i Europa.

Den italienske anfallaren Fabio Borini har inte fått ordning på spelet i Premier League. 24-åringen lämnade Serie A och storklubben Roma för att testa vingarna i anrika klubben Liverpool sommaren 2012. Men spelarens om idag står under kontrakt till sommaren 2017 har inte glänst i The Reds och spenderade även säsongen 2013/2014 på lån hos Sunderland.

”En delikat situation”

Nu väntas spelaren som förra säsongen fick chansen i blott 18 matcher, var av tolv var i Premier League, vara på väg bort från Anfield. Och agenten till spelaren säger att det finns gott om intresse för hans klient, trots det faktum att han bara mäktade med ett mål och tre ligamatcher från start förra säsongen.
— Det är en delikat situation. Jag har haft många erbjudanden från alla de stora ligorna: Premier League, Bundesliga, La Liga och Serie A. Av respekt för Liverpool, och berörda klubbar, föredrar jag att inte nämna några namn. Allt jag kan säga är att vi reflekterar över den bästa lösningen för Fabio och the Reds. Vi måste fatta göra rätt val, säger Marco De Marchi till Calciomercato.

”Han letar efter en toppklubb”

Bland annat har den italienska storklubben Lazio länkats ihop med 24-åringen. Enligt agenten ska däremot spelaren vara flexibel när det gäller val av liga och land, bara det är en toppklubb som väntar härnäst.
— Borini har ingen preferens vad gäller liga eller land, han letar efter en klubb på toppnivå som är villig att ge honom en viktig roll. Fabio är en anfallare med speciella särdrag, som det är osannolikt att hitta i andra spelare som spelar  i samma roll. Det är därför det finns så mycket intresse för honom.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply