”Nytt Arsenal-bud på Aubameyang – trots Zorcs besked”

Sägs erbjuda mer än 30 miljoner pund

Den snabbe anfallaren i Borussia Dortmund, Pierre-Emerick Aubameyang har ryktats ihop med Premier League-klubben Arsenal under sommaren. Nu sägs ett nytt bud vara på väg, men samtidigt slår sportdirektören Michael Zorc fast att stjärnan stannar.

Den lovande Gabon-stjärnan Pierre-Emerick Aubameyang slog igenom i den franska klubben Saint-Etienne och värvades i januari 2014 till den tyska storklubben Borussia Dortmund. Den gamle Milan-talangen står där idag under kontrakt med Bundesliga-klubben till sommaren 2018. Trots det växer uppgifter gällande en potentiell flytt i sommar.

Budar mer än 30 miljoner pund

Och enligt dagens uppgifter kan vi nog se Arsenal som den hetaste kandidaten för stjärnans signatur. Sedan tidigare har The Gunners rapproterats ha lagt ett bud värt 28,7 miljoner pund för 26-åringen, vilket dock inte övertygade tyskarna om en försäljning. Nu säger rapporterna från Tyskland, som Sky Sports tagit del av, att The Gunners tänker erbjuda mer än 30 miljoner pund för spelaren.

Tyskarna ska enligt dessa uppgifter hålla ut till åtminstone 31 miljoner pund, speciellt med tanke på att italienaren Ciro Immobile skickats iväg på lån till spanska Sevilla över den kommande säsongen. Men kanske är det så att Borussia Dortmunds dörr är helt stängd gällande att göra affärer om Gabon-spelaren.

”Han ingår i våra långsiktiga planer”

Klubbens sportdirektör Michael Zorc har nämligen nyligen intervjuats av tyska magasinet Kicker gällande spelaren och slog där fast att de inte vill släppa honom den här sommaren.
– Jag har hört en hel del rykten, men jag har klargjort att han ingår i våra långsiktiga planer, säger Michael Zorc till Kicker.

Även den franska storklubben Paris Saint-Germain har rapporterats vara intresserade av den snabbe anfallaren Pierre-Emerick Aubameyang.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply