bet365

Uppgifter: Mattia Destro vill bara till Fiorentina

Anfallaren uppges nobba West Ham och Monaco

Den 24-årige anfallaren Mattia Destro är på jakt efter en ny klubbadress och visst finns det intresserade klubbar. Spelaren ska dock enligt dagens uppgifter bara ha en klubb i tankarna, Fiorentina.

Den italienske anfallaren Mattia Destro spenderade våren på lån hos italienska storklubben Milan. Där lyckades dessvärre inte den 24-årige spelaren med att infria de förväntningar Rossoneri hade på spelaren, vilket resulterade i att stjärnan inte köptes loss från Giallorossi den här sommaren. Nu letar anfallaren istället efter en ny klubbadress.

Och visst har det funnits gott om intresse. I hemlandet Italien har den italienska storklubben Fiorentina rapporterats vara en kandidat för spelarens signatur, men även i utlandet har klubbar som engelska West Ham och Ligue 1-trean Monaco uppgetts jaga honom. Nu kommer uppgifter som får ses som mycket glädjande för en av dessa tre kandidater.

”Bara La Viola i tankarna”

Enligt dagens rapporter från italienska tabloiden Il Messaggero ska nämligen Mattia Destro bara ha en klubb i tankarna – Fiorentina. Spelaren ska vara redo att neka alla andra erbjudanden som anländer, bland annat West Ham rapporterade erbjudna låneavtal, för att spela med La Viola nästa säsong.

”Mario Gomez kan förhindra flytten”

Ett problem kan dock bli det faktum att en övergång till Serie A-klubben hänger på axlarna hos tysken Mario Gomez. Anfallaren ska vara på väg bort från klubben, med en övergång på väg att ske till turkiska Besiktas, och en värvning av Mattia Destro från ligakonkurrenten Roma kan bara ske om den gamle Bayern München-spelaren lämnar i sommar.

bet365

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply