Karim Bellarabi lämnar Bayer Leverkusen för Milan?

Milan jagar Bayer Leverkusens stjärna

Karim Bellarabi ryktas bort från Bayer Leverkusen. Nu rapporterar Football-Italia att en flytt till Milan kan bli aktuell.

Karim Bellarabi anslöt sig till Bayer Leverkusen år 2011 men lånades ut till Eintracht Braunschweig under två säsonger. Men efter hans återkomst till Leverkusen har han varit en tongivande spelare och tillfört hög kvalité i anfallsväg. Den här säsongen har yttermittfältaren däremot inte fått visa upp sig som han hade hoppats, då han har skadat ljumsken och förväntas inte vara tillbaka i spel förrän i början av 2017. Trots det har storklubbarnas intressen för spelaren inte minskat.

Kan lämna för Serie A?

Tidigare har vi på Silly Season Sverige rapporterat att Liverpool jagar 26-åringen. Tränare Jürgen Klopp, med förflutet i Bundesliga, ska enligt uppgifter beundra den tyske landslagsmannens spelstil enormt och har därför velat locka till sig honom.

Men nu har en annan klubb gett sig in i jakten på hans signatur. Det är Football-Italia.net som skriver att Milan vill värva Bellarabi. Enligt uppgifterna är Serie A-klubben redo att komma med ett bud redan under januarifönstret på omkring 25 miljoner euro, trots att han kanske inte ens är spelklar tills dess.

Karim Bellarabis kontrakt med Bayer Leverkusen sträcker sig fram till 2021.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply