Liverpool jagar Karim Bellarabi

Liverpool jagar Karim Bellarabi

Vill värva Bayer Leverkusens stjärna

Liverpool är på jakt efter Karim Bellarabi, uppger Daily Mirror.

Liverpools säsong har varit mycket upp och ner. Nu börjar klubbledningen kolla på potentiella nyförvärv till nästa säsong, då man vill se mer stabila insatser från laget. Bland annat har det sagts att Liverpool fortsätter jaga Leroy Sané och att Liverpool jagar Lucas Moura. Nu ser det ut som man är på jakt efter ännu ett nyförvärv.

Den här gången handlar det dock om en spelare som man har haft på sin radar under en lång tid. I oktober 2014 uppgavs det att en Premier League-trio jagade Karim Bellarabi, där Liverpool var en av de tre klubbarna som nämndes. Nu vill man värva Bayer Leverkusens spelare på nytt. Daily Mirror uppger att Liverpools tränare Jürgen Klopp är sugen på att plocka in Bellarabi för att förstärka den nuvarande spelartruppen. Klopp har bra koll på Bellarabi sedan han tränade Borussia Dortmund och har mött Leverkusen ett antal gånger.

Dock ska det nämnas att Liverpool inte är den enda klubben som vill värva Bellarabi. Båda Manchester-klubbarna och Arsenal är också sugna på att plocka in Leverkusens stjärna.

Bellarabi har gjort 15 mål på 72 matcher för den tyska klubben. Priset för att värva honom sägs ligga på cirka 15 miljoner pund.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

bet365