Liverpool fortsätter jaga Leroy Sané

Liverpool fortsätter jaga Leroy Sané

Vill ha Schalkes talang

Daily Mirror uppger att Liverpool forsätter sin jakt på Schalkes talang Leroy Sané.

SchalkeLeroy Sané är ett hett byte bland Europas toppklubbar. Tidigare har det sagts att Real Madrid och Manchester City gör upp om Leroy Sané. Det har även ryktats om att Liverpool och Arsenal slåss om Leroy Sane. Nu uppges det att Liverpool är fortsatt intresserat av att värva den 20-åriga talangen.

Det ryktas om att Liverpool har skickat flera av sina scouter till Tyskland för att kolla på Sané de senaste månaderna och att man är imponerade över det man har sett. Detta ska ha gjort klubben väldigt sugen på att värva 20-åringen, då man tror att han har stor potential att slå sig in i klubbens A-lag.

Daily Mirror säger att den engelska klubben tror att de har en bra möjlighet att värva Sané eftersom att man tidigare har värvat Joel Matip från just Schalke. På grund av det har man redan en bra kontrakt med den tyska klubben, vilket man hoppas underlättar vid en potentiell framtida budgivning om Sané

Sané har imponerat stort i Bundesliga den här säsongen, samtidigt som att har fått göra sina debut för det tyska landslaget. Nu kan succén innebära att han är en förlorad spelare för Schalke.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply