Real Madrid och Manchester City gör upp om Leroy Sané

Leroy Sané till Real Madrid

Leroy Sané kan lämna Schalke 04 för storklubben

Schalke 04:s Leroy Sané jagas av flera toppklubbar runt om i Europa, och nu har ännu ett namn lagts till på listan över intresserade klubbar.

Trots att Leroy Sané endast är 19 år har han hunnit slå igenom i Schalke 04 i tyska Bundesliga samtidigt som flera storklubbar fått upp ögonen för honom. Tidigare har den tyske U21-landslagsmannen kopplats ihop med Manchester City men nu har en till klubb lagt sig in i kampen om att värva Sané.

Under lördagen skriver The Guardian att Real Madrid ska ha lagt sig in i jakten på spelaren för att stärka offensiven och det är inte en helt okänd spelare som Florentino Pérez försöker locka till Santiago Bernabéu. I mars förra året möttes nämligen Real Madrid och Schalke 04 i åttondelsfinalen av Champions League och i matchen i Madrid stod spelaren stod spelaren för ett riktigt snyggt mål i en galen match som slutade 3-4.

Liverpool och Arsenal intresserade

Det är inte bara de två tidigare nämnda lagen som ska ha visat intresse för spelaren. Tidigare har vi på Silly Season Sverige även rapporterat om att Liverpool ska ha visat intresse för spelaren där Arsenal ska också ska ha hängt på det gäng klubbar som kan tänka sig att köpa loss spelaren med senegalesiska rötter.

 

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply