Jack Wilshere osäker på sin framtid i Arsenal

Mittfältaren utesluter inte flytt från Arsenal

Jack Wilshere är på säsongslån hos Bournemouth. Nu avslöjar mittfältaren att han är osäker gällande en återkomst till Arsenal i sommar.

Jack Wilshere har tillhört Arsenal sedan han var nio år gammal. Men de senaste säsongerna har präglats av skador vilket har lett till bristande speltid för mittfältaren. Förra säsongen var inget undantag och därför blev han utlånad till Premier League-konkurrenten Bournemouth tidigare i höstas för att kunna få fart på karriären igen.

Engelsmannen kommer att bli kvar på Vitality Stadium säsongen ut och efter det har tanken varit att han ska återvända till Londonklubben igen för att slå sig in i Arsene Wengers trupp på allvar. Men nu avslöjar spelaren själv att han tvekar gällande en återkomst.

“Redan missat för mycket”

Wilshere, som har kontrakt med Gunners fram till 2018, förklarar i en intervju med Daily Mail att han kan ha gjort sin sista match i Arsenaltröjan.

– Jag har inte riktigt tänkt på min framtid längre fram än denna säsongen, jag försöker bara bli bättre som spelare, säger mittfältaren och fortsätter:

– Jag vet verkligen inte om jag kommer att hamna i Arsenal eller någon annanstans sedan. Hade du frågat mig för två månader sedan om jag skulle gå tillbaka hade jag sagt “ja, naturligtvis”, men då kunde jag inte heller se mig själv här. Men nu är jag här och jag njuter av det.

– Det fanns en del mittfältlare där och tränaren valde andra framför mig. Jag är 24 nu och har redan missat för mycket fotboll, och om jag vill komma dit jag vill vara skulle det inte vara bra om jag gick tillbaka till att sitta på bänken varje match, avslutar han.

 

 

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply