Uppgifter: Vill byta stjärnan mot Pogba

Paul Pogba kommer enligt flera medier allt närmre en flytt bort från Juventus. En av de klubbar som är intresserade av den eftertraktade fransmannen är Manchester City, och igår uppgavs dem förbereda ett rekordbud på mittfältaren. Nu rapporteras det att man istället vill betala en del av den summan med hjälp av en eller flera spelare.

Igår skrev vi här på Silly Season Sverige att Manchester City förbereder ett bud värt 70 miljoner pund på Juventus supertalang Paul Pogba. En summa som skulle bli den dyraste som den brittiska klubben någonsin betalat för en spelare.  Nu kommer brittiska uppgifter om att klubben helst slipper betala hela summan i rena pengar, utan hellre erbjuder en eller ett par spelare som en del av affären.

Vill erbjuda Yaya Toure som en del i affären
Det är den vanligtvis trovärdiga morgontidningen The Guardian som uppger att Manchester City helst ska vilja erbjuda Yaya Toure, som tidigare har rapporterats säga ja till en övergång till Inter, som en del av affären. Skulle inte Juventus vara intresserade av ivorianen, eller 31-åringen själv hellre vill gå till någon annan klubb, har Manchester City också ett par andra spelare som man ska vara beredda att byta bort.

Fyra andra spelare också aktuella
Spelarna det enligt The Guardian handlar om, och som man dessutom redan ska ha föreslagit för den italienska klubben, är Samir Nasri, Stevan Jovetic, Aleksandar Kolarov och Edin Dzeko. Fyra spelare som sedan tidigare har ryktats vara på väg bort från Premier League-trean.

Pogba vill helst gå till Real
Även om Manchester City lyckas övertala ”den gamla damen” att släppa sin franske landslagsman krävs det att man också lyckas förhandla till sig Pogba själv. Något som kan bli svårare än man kanske hoppas eftersom 22-åringen själv, enligt The Guardian, helst vill gå till den regerande Champions League-mästaren Real Madrid. Man hoppas dock, som vi skrev igår, kunna övertala Pogba med en lön på över 220 000 pund i veckan.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

bet365