Uppgifter: Dansk målvakt klar för Stoke

En målvaktsrockad kan inträffa i Premier League-klubben

Mer och mer pekar mot att Asmir Begovic kommer lämna Stoke City efter säsongen. Nu uppges den brittiska klubben ha värvat in en eventuell ersättare.

Stokes målvakt Asmir Begovic har spelat i den engelska klubben sedan 2010 och har under den tiden lyckats cementera sin startplats på Britannia Stadium. I de två senaste matcherna har bosniern trots det inte varit med i truppen vilket har gjort att ryktena om en flytt till framför allt Arsenal och Manchester United återigen har intensifierats. Om 27-åringen finns kvar i truppen när sommarens transferfönster är över återstår att se – men nu verkar Stoke i alla fall vara på god väg att värva in en eventuell ersättare.

Dansk uppges vara klar för klubben

Den vanligtvis trovärdiga Sky Sports-journalisten Amy Lewis uppgav i går att FC Midtjyllands danske målvakt Jakob Haugaard enligt uppgifter till henne är klar för spel i Premier League-nian till nästa säsong. 23-åringen har den här säsongen firat stora triumfer då hans Midtjylland just nu leder den danska superligan med hela nio poäng framför den danska giganten FC Köpenhamn.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply