Ny anfallare på nykomlingens lista

Bournemouth vill värva före detta Tottenham-duo

Laget som kommer att spela i Premier League nästa säsong vill förstärka och har hittat två spelare man vill värva.

Tidigare har Silly Season Sverige rapporterat om att Premier Leagues nykomling Bournemouth ska vara på jakt över den före detta Tottenham-anfallaren Dimitar Berbatov och under måndagskvällen skriver engelsk media att klubben vill värva ännu en gammal Spurs-spelare, nämnligen Jermaine Defoe. Med bland annat Sverige-bekantingen Tokelo Rantie i truppen vill man förstärka med många spelare för att se till så att sejouren i högstadivisionen inte blir kortvarig.

Defoe kan förstärka

Efter nästan ett år i amerikanska MLS kan 32-åringen vara på väg att flytta tillbaka till de brittiska öarna och skriva på för nykomligen. Den före detta Tottenham-spelaren har för tillfället ett kontrakt med Sunderland som sträcker sig till juni 2018 men det är fortfarande oklart om han kommer att stanna i den rödvita klubben då det fortfarande finns risk att man åker ur den engelska högstadivisionen.. Sunderland ligger för tillfället endast två poäng från nedflyttningsplats och har både Arsenal och Chelsea kvar att möta på bortaplan innan säsongen tar slut.

Defoe värderas till ungefär £5,5 miljoner men det är oklart vad spelaren skulle att komma att kosta vid en övergång, bland annat beroende på de båda lagens ekonomi samt om Sunderland skulle bli nedflyttade till Championship.

SE ÄVEN: Zlatan Ibrahimovics lön

SE ÄVEN: Uppgifter: Ekdal allt närmare Lazio

SE ÄVEN: Juventus nya matchtröja 2015-2016

 

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply